A Város Napja

2016. január 09.

Huszonnegyedik alkalommal ünnepelte várossá válását Nyíradony lakossága. A hagyományosan év elején megrendezésre kerülő gálaműsorral egybekötött ajándéksorsolás megtöltötte a Harangi Imre Rendezvénycsarnokot.

Az ünnepi alkalomból Tasó László államtitkár köszöntötte az egybegyülteket és összegezte az elmúlt esztendőt.

“Sikeres évet zárt Nyíradony városa. Befejeződtek a városlakók komfortérzetét javító beruházások: Ady, Klapka utcák új burkolatot kaptak, a megújult egészségügyi központ, elkészült a a Járási Hivatal újabb épületszárnya. Nyíradony városa legyen büszke elért eredményeire, hiszen elég kaotikus a világ körülöttünk, ettől függetlenül Magyarország és benne Nyíradony biztonságos hely, egy biztos pont amire mindig lehet számítani”

A Város Napja2011 óta Nyíradony város Képviselő – testülete javaslatára a Város Napján kerül átadásra az “Akikre büszkék lehetünk” és a “Pro Urbe díjak”. Emléklappal és jutalommal ismerik el azoknak a személyeknek a munkáját, akik a település fejlesztésében, a város közéletében, a köznevelésben, közművelődésben, népi kultúrájának megőrzésében, a sportéletben,a település határain túlmutató tevékenységet végeznek és ezzel hírnevet szereznek nem csak maguk, hanem Nyíradony számára is.

2015-ben az “Akikre büszkék vagyunk díjat” Vass Judit táncművész kapta.
Pro Urbe díjasok: Mercs György nyugalmazott tűzoltóparancsnok, Bozsó András nyugalmazott gazdasági ágazatvezető, valamint Illés Jánosné Szilágy Anna nyugalmazott bölcsődei gondozó kapta.

A díjazottaknak ezúton is szívből gratulálunk!

Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!