Boldog Új Évet!

2016. január 01.

Kedves Ismerőseim és Tisztelt Érdeklődők!

Ezen az úton is sikerekben gazdag, boldog Új Évet kívánok! Köszönöm az üzeneteket és a jó szándékú bejegyzéseket, megtisztelő és nagyon jó érzés az olvasásuk.

Őszintén remélem, hogy a 2016-os esztendő egészében az első napon tapasztalt derű és napfény kíséri a mindennapokat. Rá is fér Magyarországra a jó hangulat, és meg kell erősödnie önbizalmunknak, mert sokan és sokan dolgoztunk a kitűzött célok megvalósítása érdekében. Az elért eredményeknek márpedig örülni kell, nem kell hagyni, hogy a fanyalgók és gáncsoskodók elvegyék bárki örömét, amit egyéni, vagy közösségben elért sikere adhat. Van még a Hazánkban bőven tennivalónk és lesznek új célok is, melyeket különböző időben tudunk megvalósítani. A türelmetlenségünk miatt néha kudarcnak is tűnhet a késlekedés, melyektől azonban soha ne törjék meg a lendületet. Sokkal több és nemesebb valamennyi közös célunk annál, mintsem bármelyik későbbi elérése csökkentse, vagy gyengítse annak értékét.

Közös céljaink: – az ország és lakóinak biztonsága minden területen, tervezhető és választható jövő minden magyar számára. A mögöttünk hagyott év bizonyította, hogy a magyar mértékadó nemzet, közösségének létszámától függetlenül van meg a súlya és respektje.
Mindenkinek van saját élménye, amiből következtetéseket von le, értékel és formálja véleményét mások előtt, vagy éppen önmagában.

Arra biztatom határainkon túl, az országunkban, a térségben, a választókerületben, és a településeinken élőket, hogy saját teljesítményüket ne értékeljék alul és vele együtt, hasonló módon mérjék meg Magyarország teljesítményét is.

Az ismert körülmények és folyamatok tükrében, a nehézségeivel, problémáival együtt is, véleményem szerint nagyszerű közös teljesítményt értünk el, sikeres évet zártunk 2015. december 31-én.
Izgalmas és meghatározó év lesz Európa és a Világ egészének életében a 2016-os. Nehéz döntések várnak a politikai és a gazdasági élet vezetőire, nehéz feladatuk lesz a társadalmi élet szerteágazó területien dolgozókat irányítóknak, óriási, mégis izgalmas kihívás a megkezdett év.

Az előzőekhez képest azonban nyugodtabb és kiszámíthatóbb folyamatok kezdődnek el, másokkal ellentétben, Magyarország lakói biztonságban tervezhetik életüket.

Meggyőződésem, ha merjük és engedjük a bennünk lévő energiát hasznosulni, akkor az előzőnél is nyugodtabb és sikeresebb évet élhetünk meg együtt, mi Magyarok!

Boldog Új évet és Jó Egészséget Kívánok, Jókedvvel és Bőséggel!

Tisztelettel: Tasó László

Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!