Nyírábrányi beruházások

2018. július 27.
Nyírábrányban az óvodai csoportszoba felújítása 20 éve várt beruházás, mely végre a megvalósítás szakaszába érkezett. Ennek apropójából Nyíri Béla polgármesterrel látogattunk ki a helyszínre és mentünk végig a projektek listáján. Jelenleg 16 pályázat megvalósítása zajlik a településen.
Workshop a Gúth – Keled Egyesület szervezésében

Workshop a Gúth – Keled Egyesület szervezésében

2018. július 19.
Nagyszabású természetvédelmi projekt főszereplőjévé vált a a Délkelet- Nyírség (Nagykárolyi - homokhát) és a Dél - Nyírség (Ligetalja) területe, melynek célja elsődlegesen egy fokozottan védett növényfaj, a magyar nőszírom állományának megerősítése. "A határmenti természeti értékek közös védelme Nagykároly és Nyíradony térségében" elnevezésű közös munkafolyamat második eseménye Nyíradonyban, a Gencsy Kúriában került megrendezésre, ahol neves szakemberekkel beszélgethettünk a térségi természeti értékek megismerésének, megőrzésének fontosságáról.
XXV. Ligetaljai napok – Nyíradony

XXV. Ligetaljai napok – Nyíradony

2018. június 27.
Negyedszázada hívták életre a tájegység kedvelt kulturális és szabadidős találkozóját a Ligetaljai Napok rendezvénysorozatát.
Indul az Interreg – RO-HU pályázata

Indul az Interreg – RO-HU pályázata

2018. június 14.
Projektnyitó rendezvénnyel vette kezdetét az a nagyszabású fejlesztési program melyet a Nagykároly Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Gúth-Keled Idegenforgalmi és Természetvédelmi Közhasznú Egyesület valósít meg, "A határmenti természeti értékek közös védelme Nagykároly–Nyíradony"címmel.
Kihívás napja – Jótékonysági torna – Szezonzárók – „Old Boys”

Kihívás napja – Jótékonysági torna – Szezonzárók – „Old Boys”

2018. június 2.
Szerdán a Kihívás napi sportprogramokon mozogtunk együtt több száz Nyíradonyival. Városunk a rendezvény elmúlt 26 évében minden alkalommal rendszeres résztvevője volt az országos megmérettetésnek és az elmúlt 15 évben szinte mindig, mint ahogyan szerdán is kategóriájának győztese volt.
Segítség a rászoruló családoknak

Segítség a rászoruló családoknak

2018. február 5.
A magyar gazdaság ereje már lehetővé teszi, hogy a családtámogatási rendszer lehetőségein túl és a szociális juttatások keretein felül is segítséget kapjanak a kisgyermekes családok.
Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!