Köszöntő

Megtisztelő figyelmét köszönve üdvözlöm honlapomon!

Érdeklődésének megfelelően szeretném, ha megismerné a munka és ünnep napjaim hangulatát, ezért igyekszem a közéleti munkámról bővebben a családunk életéről a szükséges mértékben tájékoztatni.

Bízom abban, hogy honlapomon a folyamatosan frissített információk segítségével sikerül betekintést nyernie egy magyar ember, a férj és családapa, a testvér, a barát, a munkatárs, egy hatvanas éveibe lépett politikus mindennapjaiba, amiről természetesen lehet véleménye.

Napjainkban a világhálón információk milliárdjai jelennek meg, melyek között a hasznosak mellett álhírek, szándékos csúsztatások és konkrét hazugságok is feltűnnek. Befolyásolás szándékával az alultájékozott, illetve az információkat feldolgozni képtelen embereket célozzák meg, de vannak hivatásos hazugság gyártók, provokátorok és fizetett kommentelők, akik sokszor álprofilok mögé bújva elérhetetlenül gyalázkodnak.

Számukra külön jelzem, hogy a válaszra méltatlan gyalázkodó rágalmazó bejegyzéseket figyeltetni fogom és az igen szerény, de még elérhető szabályos eszközökkel reagálni fogok rá.

Ezért is külön megköszönöm, ha a Tisztelt Érdeklődők a levelezési rovatot az olvasottakhoz, azok hangulatához és stílusához igazodóan használják!

Legyen folyamatosan látogatója honlapomnak, kísérje elégedettség a tájékozódását!

Tisztelettel
Tasó László

MGL_YouTubeResponseException: [403]: MGL Youtube: Requests from referer https://www.googleapis.com/youtube/v3/playlistItems?part=snippet&maxResults=4&playlistId=PL8zKb-Dcs0doaIhz-kf6CJjCXETQbnvIk&key=AIzaSyC26DUMW8xsdZyEOYKteFoA2waUVUNOVIQ are blocked.
Error: global - forbidden
MGL Tubelab error:
Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!