Nyírábrányi beruházások

2018. július 27.
Nyírábrányban az óvodai csoportszoba felújítása 20 éve várt beruházás, mely végre a megvalósítás szakaszába érkezett. Ennek apropójából Nyíri Béla polgármesterrel látogattunk ki a helyszínre és mentünk végig a projektek listáján. Jelenleg 16 pályázat megvalósítása zajlik a településen.
Workshop a Gúth – Keled Egyesület szervezésében

Workshop a Gúth – Keled Egyesület szervezésében

2018. július 19.
Nagyszabású természetvédelmi projekt főszereplőjévé vált a a Délkelet- Nyírség (Nagykárolyi - homokhát) és a Dél - Nyírség (Ligetalja) területe, melynek célja elsődlegesen egy fokozottan védett növényfaj, a magyar nőszírom állományának megerősítése. "A határmenti természeti értékek közös védelme Nagykároly és Nyíradony térségében" elnevezésű közös munkafolyamat második eseménye Nyíradonyban, a Gencsy Kúriában került megrendezésre, ahol neves szakemberekkel beszélgethettünk a térségi természeti értékek megismerésének, megőrzésének fontosságáról.
XXV. Ligetaljai napok – Nyíradony

XXV. Ligetaljai napok – Nyíradony

2018. június 27.
Negyedszázada hívták életre a tájegység kedvelt kulturális és szabadidős találkozóját a Ligetaljai Napok rendezvénysorozatát.
Indul az Interreg – RO-HU pályázata

Indul az Interreg – RO-HU pályázata

2018. június 14.
Projektnyitó rendezvénnyel vette kezdetét az a nagyszabású fejlesztési program melyet a Nagykároly Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Gúth-Keled Idegenforgalmi és Természetvédelmi Közhasznú Egyesület valósít meg, "A határmenti természeti értékek közös védelme Nagykároly–Nyíradony"címmel.
Kihívás napja – Jótékonysági torna – Szezonzárók – „Old Boys”

Kihívás napja – Jótékonysági torna – Szezonzárók – „Old Boys”

2018. június 2.
Szerdán a Kihívás napi sportprogramokon mozogtunk együtt több száz Nyíradonyival. Városunk a rendezvény elmúlt 26 évében minden alkalommal rendszeres résztvevője volt az országos megmérettetésnek és az elmúlt 15 évben szinte mindig, mint ahogyan szerdán is kategóriájának győztese volt.
Összes videó megtekintése
Friss hírek: