Balatonszárszó 2008. junius 16 – 17.

2008. június 30.
Tasó László országgyűlési képviselő 2008. június 16-17.-én Balatonszárszón részt vett azon a két napos konzultáción, ahol polgármestereknek, parlamenti és önkormányzati képviselőknek, választókerületi elnököknek folyt a képzése. A nyitó előadást Orbán Viktor pártelnök tartotta, aki politikai helyzetértékelést adott a résztvevőknek. Emellett előadást tartott többek között Kubatov Gábor a FIDESZ pártigazgatója, Deutsch- Für Tamás elnöki kabinetfőnök, valamint Hidvéghi Balázs, Beke Sándor, és Nagy Anna. A konzultáció céljai között szerepelt a közéleti szereplők tréningezése, és a kommunikációs kézség fejlesztése. A politikai munkatársak a választókerületi feladataikat mélyítették el, és osztották meg tapasztalataikat egymással.
TENKE, 2008. június 15. – Kossuth szobor átadása

TENKE, 2008. június 15. – Kossuth szobor átadása

2008. június 30.
Főtiszteletű Püspök úr, Nagytiszteletű urak, Tisztelt Tenkei elöljárók, Kedves Vendéglátóink, Tisztelt Tenkeiek, Kedves Magyar Barátaim! Nyíradony Városa és a Nyíradonyért alapítvány Kuratóriumának nevében tisztelettel köszöntöm a mai ünnepség minden kedves résztvevőjét, külön tisztelettel Tenke elöljáróit, Csüry István megbízott püspök urat, Ács Ferenc nagytiszteletű urat, és vendéglátónkat Berke Sándor tiszteletes urat és Kedves feleségét!

Interpelláció – 2008. május 19. 14,15

2008. május 26.
„Az élethez szerencse kell”, de a túléléshez jóindulatra is szükség van?- avagy Miért akarja kivéreztetni a Kormány az önkormányzatokat?

Nyíradony, 2008. május 17.

2008. május 26.
Megrendüléssel és mély fájdalommal tudatom az oldal Olvasóival, hogy 44 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Grecskó László nyíradonyi barátunk, a város mezőőre, a helyi Fidesz csoport alapító tagja.

NYÍRADONY, 2008. május 2.

2008. május 6.
Megrendüléssel tudatjuk Olvasóinkkal, hogy május 2.-án szombaton a kora délutáni órákban tragikus hirtelenséggel 68 éves korában elhunyt idősebb Tasi Sándor, a Városi Verseny és Tömegsport Egyesület elnökségének tagja, az önkormányzat Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottságának tagja. A FIDESZ helyi csoportelnökének édesapja több mint harmincöt évet dolgozott a település és a térség labdarúgásáért.

HAJDÚHADHÁZ – Fogathajtó verseny- 2008. május 01.

2008. május 6.
Az eső sem zavarta meg a nagyszabású rendezvényt, ahol a nap folyamán több ezren látogattak ki a tipikus „majális” hangulatú rendezvényre. A vendégségben lévő testvérvárosi Leczna küldötteivel találkozott a rendezvény vendége Tasó László országgyűlési képviselő is. A korábbi ismeretségükre tekintettel, az újbóli találkozás örömére meghívta a népes delegációt a nyíradonyi Harangi Imre Rendezvénycsarnokba, illetve a lengyel vendégeket és a hajdúhadházi vendéglátókat egy nyíradonyi sétára.

TÉGLÁS – A Város Napja- 2008. május 01.

2008. május 6.
Az önállóvá válás 17 évvel ezelőtti eseményére emlékeztek a városlakók, színes sport és szórakoztató rendezvények keretében. A németországi testvérváros delegációjának tiszteletére adott ebéden részt vett Tasó László országgyűlési képviselő, majd a kispályás labdarúgó-torna rendezőjével Vitkovics Ferenc önkormányzati képviselővel, és Szegedi Attila önkormányzati képviselővel nézték meg a nagy küzdelmet hozó döntő összecsapást. A végső győzelmet a szomszéd fellegvár, Hajdúhadház csapata nyerte meg.

BOCSKAIKERT – Egy jó hangulatú „Pofonparti” – 2008. 05.01.

2008. május 6.
Szőllős Sándor polgármester patronálásával családi majálissal egybekötött „pofon-parti” szórakoztatta a bocskaikertieket, akik szép számban vettek részt a községi rendezvényen. A délelőtt folyamán a rendezvény vendége volt Tasó László országgyűlési képviselő, aki a polgármesterrel együtt szurkolta végig a délelőtti mérkőzéseket.

Már 120 tagja van a Hét Határ Egyesületnek

2008. március 31.
A Pálfi István által létrehozott, majd Becsey Zsolt európai néppárti képviselő vezetésével újjászervezett Hét Határ Önkormányzati Szövetség a Kárpát-medencében Egyesület legutóbbi közgyűlésén jóváhagyták hat EP képviselő és 35 önkormányzat felvételét.  
Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!