Első hivatalos meghívás Téglás városába

2007. szeptember 23.

Sajnálatos tényként kellett megállapítani, hogy a jelenlegi kormány nem fektet hangsúlyt a diákok egészségre nevelésére, nem teremt lehetőséget, és nem szorgalmazza a testi fejlődésükhöz elengedhetetlenül szükséges feltételek kialakítását. A jó szellemi teljesítőképességhez, és harmonikus személyiséggé váláshoz meg nem adott tárgyi feltételek akadályozzák a mindennapok világához szükséges küzdeni tudás, és kezdeményezőkészség kialakulását, nem adnak teret a csapatszellem, az egymásért való felelősségérzet fontosságának megérzéséhez.
Az ünnepség résztvevői közül többen is hitetlenkedve, és megdöbbenve szereztek tudomást arról, hogy a választókerület országgyűlési képviselőjét még csak most hívták meg először Téglás városába. Szegedi Attila a Szövetség helyi csoportjának elnöke sajnálattal erősítette meg az információt, de reményét fejezte ki a jövőre nézve, hogy megváltozik ez az érthetetlen és udvariatlan hozzáállás.
Ugyanezen a napon zajlott a REÁL-Kupa térségi súlyemelő verseny, melynek évek óta egyik támogatója Tasó László. A rendkívül színvonalas rendezvény fő szervezői, Vitkovits Ferenc egyesületi elnök és Nagy László szakosztályvezető voltak, akik egyben tagjai a helyi önkormányzat képviselőtestületének. A verseny a helyi egyesület kiváló sportolóinak sikerét hozta. A csapatverseny győztesének, a téglási szakosztály versenyzőinek az országgyűlési képviselő különdíjat adományozott.

Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!