Fogadóóra Fülöpön

2007. szeptember 23.

Helyi ügyek közül az egyik karitatív szervezet által szervezett segélyosztás körülményei borzolták leginkább a kedélyeket, mert a jogosultság eldöntésében többen kivetni valót találtak. A „kibeszélése” után megnyugodtak a kedélyek, és a jövőre nézve világos, mindenki számára érthető, és elfogadott, megegyezésen alapuló szempontrendszer felállításával a hasonló problémák minden bizonnyal elkerülhetővé válhatnak.
A több mint két órás találkozás hosszabbodásának a képviselő következő programja szabott korlátot, de a legfontosabb kérdésekre adott válaszok, illetve a ránk következő időszak feszültségeiről adott tájékoztatás jó hangulatban engedte útjára a fogadóóra közönségét.
Többen kérték, hogy a választókerület képviselője a szokásos kéthavi fogadóórát, lehetőség szerint havi rendszerességgel tartsa meg. A négyszemközti megbeszélések után még várakozók újra kérték a képviselő segítségét a gazdálkodók, mezőgazdasági termelők fagy- és aszálykáraik enyhítésével kapcsolatban, illetve újabb tájékoztató megtartását kérték a megjelenő pályázatok értelmezése és a meglévő gyakorlati tapasztalatok elsajátítása ügyében.

Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!