Hajdúhadház, III. Nyugdíjas találkozó

2019. május 24.

Tegnap újra a rendezvények városában jártam, ahol egy szívemhez közel álló eseményre kaptam meghívást.

A helyi nyugdíjas kör szervezésében a térségből és az ország több pontjáról is érkeztek csoportok és érdeklődők, hogy együtt töltsenek el egy kellemes délutánt. Nagyszerű közösségek találkozója ez.

Csodálattal fürkésztem a régebb óta fiatalok arcvonásait, mennyi bölcsességet, élettapasztalatot és tudást hordoznak tulajdonosaik. Hálával tartozunk nekik, hiszen a világ melyben élünk elsősorban az ő kezük munkájának gyümölcse, ezért többszörösen is felelősséggel tartozunk a megóvásáért és a gyarapításáért.

Bölcsen és megfontoltan kell bánnunk vele, ezért kell helyesen döntenünk a 3 nap múlva esedékes választáson, mert az örökség amit majd tovább adunk most a mi kezünkben van. A saját és gyermekeink, unokáink jövőjét befolyásolhatja a vasárnapi szavazás.

Nekünk keresztény embereknek nem lehet más választásunk, mint szavazatunkkal megtartani és megvédeni azokat az értékeket, az ezeken alapuló rendet, melyek garantálják a magyar emberek és az ország biztonságát, megteremtik a gyarapodás feltételeit.

Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!