Közlemény – Tisztelt Vármospércsiek!

2008. július 22.

Ezen források segítségével megújult a Váci Mihály utca útburkolata és elbírálás alatt van a Görgey utca útburkolatának felújítására beadott pályázatunk. Rövidesen megkezdődik a 48-as út városi átkelési szakaszán a „városkapukban” a forgalmat lassító, biztonságosabbá tevő beruházás. Már megkezdődtek, illetve folytatódtak – az előző ciklusban végzett tervezési hibák kijavítása után – a Művelődési Ház felújításának, tetőtérépítésének kivitelezési munkálatai, melyeknek szeptember végére kell elkészülniük. Elkészült az Integrált Városfejlesztési Stratégia, amely internetes honlapunkon megtekinthető és amely a további fejlesztésekre való pályázatok beadásának előfeltétele. Erre alapozva már beadtuk pályázatunkat a városközpont „rehabilitációjára”. Ugyancsak elbírálás alatt van az új Járóbeteg Ellátó Központ – szakorvosi rendelőintézet – építésére beadott pályázatunk, amelynek ügyében a közeljövőben várható hivatalos döntés. Nyírmártonfalvával közösen –immár nyolcadik alkalommal – pályáztunk a szennyvízcsatorna és szennyvíztisztítómű beruházásának megvalósítására, amely pályázatunk szintén a közeljövőben kerül elbírálásra. Befejeztük az előző ciklusról áthúzódó beruházásokat, az iskola emeletráépítését és felújítását, valamint a műfüves labdarúgópályát.

Mindezek ellenére felháborodással tapasztaltuk azt a rágalomhadjáratot és gyűlöletkampányt, amit – általunk gyanított kilétű – „ismeretlen vámospércsi állampolgárok” indítottak ellenünk, Dr. Tóth Kálmán, volt jegyző úr neve mögé bújva, több aláíratlan szórólap formájában.

Az ezen szórólapokban megfogalmazott vádaskodást tűrtük, amíg lehetett, az utóbbi időben azonban ezek a támadások minden eltűrhető és közszereplők részéről eltűrendő határon túlléptek. A megfogalmazott vádaskodásokat és a bennük megnyilvánuló zavarkeltő, felforgató közösségbomlasztó és közösségellenes magatartást a leghatározottabban visszautasítjuk és szükség esetén megtesszük a megfelelő jogi lépéseket. Most első alkalommal és egyben utoljára, jelen közleményünkben reagálunk a bennünket ért jogtalan támadásokra és a magunk részéről többet ezzel foglalkozni nem kívánunk. Dolgozni szeretnénk és a válsztásokon elnyert választói bizalommal élve, dolgozni is fogunk továbbra is Vámospércs szebb és jobb jövőjéért, a 2010-ben következő önkormányzati választásokig a törvények szerint bizonyosan és ha ismét elnyerjük bizalmukat, tovább is.

Vámospércs, 2008-07-02

Ménes Andrea polgármester Dr. Suba László alpolgármester

Csuth Imréné Dr. Dani János Deák Gyula Huszti János

Kovács Sándorné Lakatos József Polgárné Nagy Elvira

Pólyikné Peterle Gabriella Rácz Ildikó Rósenfeld Sándor

Szabó Gyula Tömöri Lajos önkormányzati képviselők

Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!