Közmeghallgatás Nyíradonyban

2015. december 17.

Nyíradonyban közmeghallgatáson vett részt a település korábbi polgármestere, a térség országgyűlési képviselője Tasó László.

Közmeghallgatás NyíradonybanA város jelenlegi vezetője Kondásné Erdei Mária lakossági fórum keretében adott számot a 2015 évi költségvetés végrehajtásáról, a szociális ellátó rendszer működtetésében, az alapellátást nyújtó intézmények fenntartásában, a város fejlesztésében elért eredményekről, kiemelt beruházásokról

“A társadalmi megújulás minden szinten tetten érhető Nyíradonyban – a beruházások, a köznevelés, az egészségügyi alapellátás tekintetében egyaránt.” – mondta a polgármester asszony.

A polgármesteri beszámoló után Tasó László államtitkár felelt a megjelentek körében felmerült kérdésekre, valamint részletesen ismertette az elkövetkező időszak várható fejlesztéseit.
“Ahová út vezet, ott minden lehetséges” – mondta, ezzel is előrevetítette azokat a nagyszabású beruházásokat, mely tovább lendíti Nyíradony város a térségben betöltött vezető szerepét. Kiemelten érintette a 471-es főút rekonstrukcióját, melynek kezdési idejét a következő év márciusára prognosztizálta.

A beruházások a városban tovább folytatódnak, fontosnak tartja az közintézmények bővítését, valamint ezek energetikai korszerűsítését. Az önkormányzatok feladatellátása megváltozott, ehhez igazodni kell, alkalmazkodni az új finanszírozási körülményekhez is, ezert szükségszerűen átalakítasokra lesz szükség. Természetesen kiemelt figyelemmel támogatja Nyíradony város fejlesztéseit és továbbra is örömmel dolgozik a fejlődéséért.

Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!