Magyar Aerobic Bajnokság Nyíradonyban

2019. május 13.

A Magyar Tornász Szövetség Aerobik Szakágának egyik kiemelkedő eseménye a Magyar Bajnokság, amely negyedik alkalommal került Nyíradonyban megrendezésre.

Az első napon az utánpótlás és serdülő korúak, a második napon a felnőtt versenyzők remek gyakorlatainak tapsolhatott a nagyszámú közönség és az érdeklődők sokasága.

A szakág szempontjából azonban mindig az első nap a főnap, ugyanis ez határozza meg a jövő sikereit, bemutatja és megalapozza a csapatok és egyéni versenyzők szakmai lehetőségeit. 23 egyesület, közel 1.500 versenyzője mutatta be gyakorlatát és varázsolta el a hálás közönséget.

“Lendület és szépség” uralta a nyíradonyi Harangi Imre Rendezvénycsarnok hétvégéjét, hangos tetszés nyilvánítástól zengett a megtöltött ezer ülőhelyes nézőtér és a versenyzőkkel teli küzdőtér. Kiváló nagykövetei Magyarországnak a Flex-HD Hungary versenyzői, hiszen
rendre nagyszerű eredményeket érnek el a nemzetközi tornákon is és vezető szerepet töltenek be az aerobikosok ritmusos és varázslatos világában.
Az egyesület vezetője Kovácsné Laurinyecz Julika irányításával remek versenyt és hangulatos találkozót szerveztek meg ezen a hétvégén is a sportág szerelmesei és művelői.

Gratulálok a kiváló rendezvényhez és az elért sikerekhez!

Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!