Műfüves pályaátadó Hajdúhadházon

2015. július 17.

Hajdúhadházra látogatott július 17-én Tasó László a város országgyűlési képviselője. A látogatás apropója az új műfüves pálya átadása volt. Csáfordi Dénes polgármester a rendezvény előtt, városi sétára invitálta az államtitkárt, hogy a folyamatban lévő beruházások aktuális állásáról tájékoztassa.

Műfüves pályaátadó HajdúhadházonHadház központjában került kialakításra a szabadtéri színpad, melynek készültségi foka 50% körül lehet, majd a Csárda épületében tekintették meg a helyben készült termékek kínálatát.
A következő állomás az épülő vívóterem és sportcentrum volt, ahol a vívótermen kívül kondipark, kosárpálya valamint a civilszervezetek részére közösségi ház építése van folyamatban.

A műfüves pálya átadására 15 órától került sor. A pálya a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Labdarúgó Pályaépítési Program keretében valósult meg. Tasó László, mint a Megyei Labdarugószövetség elnöke elmondta:

2011-ben elfogadott, tíz évre szóló stratégia egyik legfontosabb célkitűzése a tömegbázis szélesítése. A szövetség az elmúlt év elején a tömegesítés érdekében indította el pályaépítési programját, melynek első eredményei mára kézzelfogható valósággá váltak. A mai követelményeknek megfelelő futballpályák több funkciót is be tudnak tölteni, szabadidős sportolásra ugyanúgy alkalmasak, mint egyesületek vagy iskolák sportprogramjának segítésére. Kiemelte, hogy a közös sportprogramok lehetőségének megteremtése a közösségek összetartó erejét is erősíti, mely a város erejét is adja.

A szalagátvágást követően, a megye II. osztályú csapatnak adták át a bajnokságban elért harmadik helyért járó bronzérmet.

Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!