„Nyíradony, a csúcsok csúcsa”

2009. június 15.

A nyíradonyi választók magatartását minden tekintetben elismerés illeti, először is a magas, 45,13 %-os részvétel miatt. A győzteseket azért illeti elismerés, mert nem voltak restek szavazatukkal megerősíteni véleményüket, a kormányzó pártok szavazóit, pedig azért, mert a távolmaradásukkal fejezték ki sokatmondó véleményüket.Sokakban merült fel azóta is a kérdés, hogy mi fog történni ezek után, mit jelenthet az ellenzék elsöprő győzelme, és a kormányzók megsemmisítő veresége?A magyar politikában szó szerint elképesztő változás következett be, melyet már a 2008. márciusi Népszavazás is előre jelzett. A választók ráébredtek arra, hogy igazak voltak a Fidesz aggályai, hazugságra építettetek újra birodalmat a diktatúra haszonélvezői, kialakították a pártállami rendszer működését konzerváló gazdasági hálózataikat. Az új típusú diktatúra azonban még a szocializmusnak nevezett hazugságban gyökerező kommunista rendszerhez képest is korruptabb, kizsákmányolóbb és igazságtalanabb lett. Ebből lett elege az országnak, és ez a jelzés felgyorsítja a változás szükségszerű folyamatát. A végjáték azonban nemcsak szánalmas vergődése a hatalom csúcsán pöffeszkedőknek, hanem a vesztett csatákban a menekülőknél szokásos, „még vigyünk el mindent, amit lehet” rombolásának súlyos terhe is. A romokat ugyanis nekünk közösen, a 7 szűk esztendőt megszenvedőknek kell eltakarítani, és nekünk kell az országot újra építeni.
A változást azonban továbbra is demokratikus úton, és alkotmányos keretek között kell elérni. Bármilyen rossz, és az ország lakóira nézve, de egyáltalán a demokráciára nézve káros a hatályban lévők Alkotmányunk, de akkor is alaptörvény. Ha maguk a törvényhozók sem tisztelik az általuk hozott törvények és jogszabályok rendelkező erejét, akkor másoktól sem várhatunk mást.
Június 7.-e világossá tette az értelmesen gondolkodó, a pártpolitikán túli közös értékeket, és annak elsődlegességét elfogadó emberek számára azt, hogy mindentől fontosabb a közbizalom helyreállítása. Ennek előfeltétele az előző időszak lezárása, a kormányváltásoknál aktuális elszámoltatás. Ennek minden körülmények között meg kell történnie, hiszen ha újra elmarad, akkor nem lehet hozzákezdeni a gyökeres, és alapvető változáshoz. Mindentől fontosabb ezért a változáshoz megnyerni az ország lakosságát, ezért mindenek előtt meg kell erősíteni, és meg kell védeni a családok anyagi és szociális biztonságát. Meg kell védeni minden körülmények között a magyar érdekeket, meg kell nyerni a vállalkozások, a munkáltatók, a munkavállalók bizalmát, és meg kell szerezni a partnerségüket. Meg kell változtatni az államszervezet és a közigazgatás rendszerét, a polgári törvénykönyvet, és új Alkotmányra van szükség.

A legfontosabb pedig, hogy meg kell nyerni ehhez a munkához a fiataljainkat, és vissza kell térni az ország önálló létezésének alapjait, és lényegét jelentő Szent Istváni útra.
Ehhez legalább 194 igenre lesz szüksége a magyar Parlamentnek, amihez szüksége lenne a politikai korrektségre a legmagasabb szinten is. A következő hetekben el fog dőlni, hogy a saját gazdasági hatalmukért és politikai túlélésükért harcoló pártok és politikusok képesek-e felnőni a nyíradonyi szimpatizánsaik korrektségi szintjére, és lesz-e annyi kurázsi a fizetett sajtóban és médiában, hogy 7 év után visszatérjenek azon keretek közé, ahol lenniük kellene. változás eljövetelében Nyíradony az élenjárók között is az első volt június 7.-én, és erre rendkívül büszke vagyok! Készüljünk ezért mindannyian, hiszen ezzel a nappal eljött az idő, hogy lezáródjon és véget érjen ez a sok keserűséget okozó időszak, és újra felálljon az ország, újra éledjen a nemzet, valóság legyen Magyarország Feltámadása.
Itt az idő, és tudom, most lesz is hozzá elegendő hit, elegendő akarat, és elegendő szeretet.

 

 

Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!