Rendhagyó szülők fóruma a Kölcsey iskolában

2011. október 19.

Felhívta azonban a figyelmet arra is, hogy a gondok nem anyagi jellegűek és nem a szegénységgel összefüggőek, hanem a nevelés hiányával, és a közösségi tartózkodásra való alkalmatlansággal. Nyomatékkal kijelentette, hogy nem fogadja el a korábban megtörtént rendzavarások megismétlődését és szülői segédlettel gerjesztett arroganciát. 
Felhívta a figyelmet arra, hogy amelyik szülő nem működik együtt az iskolával, annak a gyermekét nem fogadja be az iskola, illetve amelyik gyermek sorozatosan megszegi az iskola házirendjét, és magatartásával zavarja, vagy akadályozza társai normál oktatási körülményeit, azoknak szintén nem lesz helye az önkormányzat által fenntartott intézményben.

Az iskola igazgatója rávilágított arra, hogy a környék egyik legjobban felszerelt iskolájában, kiváló pedagógusokkal, és tudásuk legjavát nyújtva állnak hozzá a nem mindennapi feladathoz, de a szülők segítsége nélkül semmivé válik az erőfeszítésük.
A szülők együttműködésükről biztosították az iskolát és az önkormányzatot, vállalták, hogy erre kényszerítik a renitenseket, és a feszültséget produkáló, zömmel más településekről beköltözött roma családokat. többen elmondták, hogy az iskola és a pedagógusok hozzáállásával, az oktatási körülményekkel meg vannak elégedve.

 

Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!