Szalagavató a Kölcsey Ferenc Gimnáziumban

2011. október 15.

A hagyományok szerint a Harangi Imre Rendezvénycsarnok adott helyet a Kölcsey Ferenc Gimnázium szalagavatójának. A 48 végzős diák színvonalas műsora, és a látványos záró-kép után a 12.-esek nevében szalagot tűztek a város polgármesterének is. Tasó László Nyíradony polgármestere köszöntötte az „életük első komoly”, és „legmulatságosabb tánca” után az érettségire készülőket.

Átadta a fenntartó önkormányzat ajándékutalványait, mely osztályonként 100.000 Ft-tal segíti az utolsó osztálykirándulás sikerességét. Köszöntőjében kiemelte, hogy az életben is szükség van a humorra, ezért bármilyen helyzetbe kerülnek a jövő felnőttei, vizsgálják meg, valóban csak komolyan lehet-e megoldani az esedékes problémát. Véleménye szerint a humorra szükség lesz egész életünkön keresztül, ezért emlékezzenek a fiatalságukra, amikor még a világot könnyebbnek látták.
A fogadáson hagyományaihoz híven az szalagot kapott diákoknak felajánlotta a tegeződés lehetőséget”, ha sikeres érettségi vizsgát tesznek élhetnek vele.

Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!