15 éve indította be üzemét a Karsol Kft Nyíradonyban

2018. október 01.

Polgármesterként 11 éven keresztül, napjainkban már képviselőként kísérhetem nyomon a cég életét, küzdelmeit és ütemes, tervezett fejlődését. Kiváló példájuk igazolja, hogy szülővárosunkban is van létjogosultsága nemzetközi szintre feljutni akaró kezdeményezéseknek, nem jelent hátrány, hogy az „édentől keletre” 260 kilométerre, egy erős és fejlődő Debrecen agglomerációjában élünk.

A 100 százalékig magyar tulajdonban lévő vállalkozás a tavalyi évben indította be azokat a fejlesztéseket, melyek eredményeként Európa legnagyobb és legmodernebb koporsógyártó vállalatai közé kerülhet.

A Karsol Kft mintapéldája annak a modellnek, melyet Magyarország Kormánya célul tűzött ki, miszerint a technológiai fejlesztések ne csökkentsék az alkalmazottak számát, az ipari 4.0. a robotika bevezetése nem jár szükségszerűen létszámcsökkentéssel.

Nyíradony városa és a cég dolgozói szempontjából is meghatározó, hogy  a gazdasági társaság rendkívül nagy biztonsággal tervezheti a helyi fejlesztését, hiszen folyamatosan 110 fő körül mozog az alkalmazotti létszám. A Karsolnál nem csak 2018 a Családok éve, hanem minden év az, hiszen tapasztalom, hogy a cégvezetés odafigyel a dolgozók munkakörülményeire és életére, segítséget nyújt, közösséget épít, ami feltétlenül követendő példa.

A gasztronómia területén végzett tevékenységük és törekvéseik új dimenziót nyitottak meg, Debrecen ő segítségükkel került fel e terület térképére. A sokoldalúság és innováció klasszikus példája annak a legújabb kori menedzsmenti szemléletnek,mely a vállalkozás minden divízióját jellemzi. A vállalkozás, a kialakítás alatt álló Tudományos és Technológiai Park (TTP)északi szélén helyezkedik el, meghatározó térségi gazdasági potenciálként kiváló mintája annak, amit egy ilyen címmel rendelkező parkban, övezetben le lehet érni. A TTP létrehozása minden tekintetben kedvezőbb befektetési környezetet, innovációs lehetőséget nyit meg a város és térség gazdasági szereplői számára.

Gratulálok Balogh Károly és Kőrösi Zsolt cégtulajdonosoknak, akik személyes példájukkal bizonyítják, hogy a kitartó szorgalom, a színvonalas munka meghozza az eredményét, ledönthető minden korlát, ha nem félünk a kudarctól és hiszünk magunkban.

További egyéni és társas sikereket, kiváló egészséget kívánok a cégvezetőknek, sikeres és biztonságos gazdálkodási körülményeket a cégnek, jó egészséget és elégedettséget dolgozóinak!

 

 

 

 

Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!