Adni még egy esélyt a technika segítségével

2018. február 11.

Sokszor csak percek kérdése, hogy visszatérhet-e valaki, ezért sem lehetne pénzkérdés ez a fajta segítségnyújtási lehetőség.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy már a jótékonysági rendezvény kezdetére erre a célra több, mint 2 millió Ft adomány gyűlt össze. Az Egészségházunk – a meglévő mellé – kaphat még egy defibrillátort, illetve lesz a katasztrófavédelmi őrsön és a Harangi rendezvénycsarnokban is készülék. Nyíradony támogatói és barátai jöttek el az esti randevúra, érkeztek a szomszéd településekről, itt voltak munkatársaink közül többen, és jöttek az együttműködő vállalkozásoktól, cégektől is szép számmal.

Mi szeretjük a hétköznapokat is, szeretünk bemenni a munkahelyünkre, szeretünk találkozni a munkatársainkkal, nem félünk a mindennapi kihívásoktól, elvégezzük a ránk vonatkozó feladatokat, kapcsolatokat tartunk és építünk, problémákat kezelünk és oldunk meg. Este örömmel térünk haza a családi kötelékbe, szívesen találkozunk a barátainkkal és feltöltődünk a következő napra.

Ha érnek bennünket kudarcok is néha, azok inspiráló erőt jelentenek és sokszor megerősítik a korábbi elhatározásokat. Az ünnepeken pedig éppen velük, a legfontosabb mindennapi partnereinkkel érezzük a legjobban magunkat.
A hétköznapok emberei nem hétköznapi emberek, mert bármikor képesek összeállni és együttműködni nemes célok érdekében. Valójában ünnepelt hősök is lehetnének valamennyien, de nem ez a motivációjuk, egyszerűen csak szeretik megtartani az ünnepeket is, hiszen az maga a találkozás.

A hétköznapok hősei a munkatársaink, az együttműködő partnereink és támogatóink, akik nélkül nem lenne teljes az életünk. Ők és még sokan mások, akik nem báloztak velünk ezen a szombaton, de velünk dolgoznak, velünk vannak és együtt gondolkodnak velünk.

Ők Nyíradony barátai, és velük találkozni a legnagyobb megtiszteltetés számomra.

TL

 

 

Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!