Kihívás napja – Jótékonysági torna – Szezonzárók – „Old Boys”

2018. június 02.

Köszönöm a nap szervezőinek a Csiszár házaspárnak, intézményeink és hivatalaink munkatársainak, hogy évről évre változatos programokkal, töretlen lelkesedéssel mozgatják meg városunk lakóit és a “Legsportosabb település” címmel öregbítik Nyíradony hírnevét.

Csütörtökön délután a Harangi Imre Rendezvénycsarnok salakos teniszpályáján a Napkori párossal küzdöttünk meg. Az „Old Boys” korosztály „versenyrendszerében” a Kihívás Napja tiszteletére, gigászi küzdelemben vereséget szenvedtünk, de élvezetes mérkőzés volt. A jövő héten a visszavágóra már gőzerővel készülünk és nem leszünk még egyszer ennyire „udvariasak”.

A városi sportcsarnok műfüves pályája adott helyet annak a helyi kezdeményezésnek, melyet a nyíradonyi edzők, sportot szerető szakemberek indítottak el.

“Mozogjunk másokért is, ne csak magunkért” címet adták az eseménynek, mely során 90 percen keresztül 5 edző 5-féle edzésmódszeréből kaptunk ízelítőt. Feketéné Enikő bemelegítésén már elfáradtam, de a tömeginspiráció segített! Karozsán Gyuri diktálta a tempót a második etapban, majd Mihuczné Marica hasizom gyakorlatait a modernkori inkvizítorok szigorával kellett –volna- végrehajtani, de ebben gyakorlatsorban kiderült, hogy rengeteg a pótolni valóm. Perge Gyuri „Keoma” az utcai harcok világából nyújtott ízelítőt, majd Kurtyán Miki fergeteges hangulatú zumbája zárta az edzést.

Az esemény bevételével két balesetből, illetve betegségből felépülni akaró kedves sportbarátunk edzési lehetőségeit támogattuk, akik nap, mint nap elszántan, hihetetlen akaraterővel sportolnak, többeknek példát mutatva.
Örömmel vettem részt és a jövőben is szívesen támogatom azokat a megmozdulásokat melyek az egészséges élet, a mozgás és a közösségteremtés népszerűsítését szolgálják!

Gratulálok a résztvevőknek, köszönöm a mindenkinek a lelkesedést és biztatom őket, hogy szervezzenek a jövőben is minél több hasonló programot a város csodálatos sportparkjában, a Harangi Imre Rendezvénycsarnok környezetében.

Csütörtökön tartotta Közgyűlését a Nyíradonyi Verseny és Tömegsport Egyesület és záró vacsorán értékelték ki a bajnoki szezon eredményeit kézilabdás lányaink.
Csapataink kiváló teljesítményéhez ez úton is gratulálok!
Jön vasárnapi teniszedzés, mert a „csorbát ki kell köszörülni”!

Hajrá Nyíradony!

 

 

Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!