Városnapi ünnepség Nyíradonyban

2018. január 13.

Nyíradony várossá válásának első negyedszázada már mögöttünk van, és azt merem állítani, hogy ha ilyen ütemben tudják tovább fejleszteni szülőhelyüket a városvezetők, mint ahogyan eddig tudtuk, akkor rövidesen ez a hely lesz valóban a legnagyszerűbb ezen a világon!
Ha a következő 25 évben újra huszonötszörösére tudják növelni a város vagyonát és olyan kiemelt jelentőségű fejlesztéseket tudnak végrehajtani, mint ami eddig közös erővel sikerült, akkor joggal lehetnek büszkék rájuk utódaik.

2017 sok ember és magyar család életében hozott kedvező változásokat, és remélem, hogy Nyíradonyban és a térség minden településén a gyarapodás volt a jellemző. Fontos beruházások valósultak meg, illetve indultak el, több területen javultak a közszolgáltatások, kedvező változások következtek be az adózás, a támogatások és kedvezmények területein.
Stabil körülményekre alapozhatjuk ez évi kilátásainkat, de természetesen továbbra is sokat és magas színvonalon kell dolgozni annak érdekében minden embernek, hogy a saját céljait megvalósítsa.

Akik a közösségi célokért dolgozhatnak, azoknak 2018 is izgalmas, de kifejezetten eredményes évnek ígérkezik, hiszen számos nagyszabású beruházás kezdődik el, amik alapvetően befolyásolni fogják a következő évtizedeket.

A megkezdett 2018-as évnek az a küldetése, hogy bizonyságot nyerjen, Magyarország jó úton jár, a magyar emberek jövője biztos alapokra épül, a teljesítményre, az összefogásra és a tiszteletre épül, és semmilyen külső, vagy belső nyomásra nem változtatunk azon az úton, melyet Szent István jelölt ki népének.

Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!