Nyíradony

Cím: 4254 Nyíradony, Acsádi u. 28, Magyarország Csoport elnök: Tasi Sándor E-mail: tasisandor@nyiradony.hu Weboldal: www.facebook.com/fideszcsoport.nyiradony


Workshop a Gúth – Keled Egyesület szervezésében

Workshop a Gúth – Keled Egyesület szervezésében

2018. július 19.
Nagyszabású természetvédelmi projekt főszereplőjévé vált a a Délkelet- Nyírség (Nagykárolyi - homokhát) és a Dél - Nyírség (Ligetalja) területe, melynek célja elsődlegesen egy fokozottan védett növényfaj, a magyar nőszírom állományának megerősítése. "A határmenti természeti értékek közös védelme Nagykároly és Nyíradony térségében" elnevezésű közös munkafolyamat második eseménye Nyíradonyban, a Gencsy Kúriában került megrendezésre, ahol neves szakemberekkel beszélgethettünk a térségi természeti értékek megismerésének, megőrzésének fontosságáról.
XXV. Ligetaljai napok – Nyíradony

XXV. Ligetaljai napok – Nyíradony

2018. június 27.
Negyedszázada hívták életre a tájegység kedvelt kulturális és szabadidős találkozóját a Ligetaljai Napok rendezvénysorozatát.
Indul az Interreg – RO-HU pályázata

Indul az Interreg – RO-HU pályázata

2018. június 14.
Projektnyitó rendezvénnyel vette kezdetét az a nagyszabású fejlesztési program melyet a Nagykároly Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Gúth-Keled Idegenforgalmi és Természetvédelmi Közhasznú Egyesület valósít meg, "A határmenti természeti értékek közös védelme Nagykároly–Nyíradony"címmel.
Kihívás napja – Jótékonysági torna – Szezonzárók – „Old Boys”

Kihívás napja – Jótékonysági torna – Szezonzárók – „Old Boys”

2018. június 2.
Szerdán a Kihívás napi sportprogramokon mozogtunk együtt több száz Nyíradonyival. Városunk a rendezvény elmúlt 26 évében minden alkalommal rendszeres résztvevője volt az országos megmérettetésnek és az elmúlt 15 évben szinte mindig, mint ahogyan szerdán is kategóriájának győztese volt.
Szövetségben a magyar mezőgazdaságért

Szövetségben a magyar mezőgazdaságért

2018. február 1.
A választókerület minden településéről érkeztek gazdálkodók, mezőgazdasági vállalkozók és fiatal gazdák, akik egy kiváló előadást hallhattak ma délután.
Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!