Báloztak a polgárőrök Nyíradonyban

2010. február 28.
Hagyományaikhoz híven évek óta megrendezi bálját a nyíradonyi polgárőrcsoport. A rendezvénycsarnokban közel száz bálozó mulatta az időt és ropta a táncot a hivatalos programok után. A rendezvény vendége volt Tasó László a város polgármestere, Tóth Attila a megyei polgárőrszövetség elnöke, és a Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség vezetője, mint együttműködő partnerek is. A köszöntőkben a vendégek méltatták a csoport valóban kiemelkedő munkáját, és jutalmakat adták át az Etikai Bizottság előterjesztése alapján.Tasó László megköszönte a polgárőrök feleségeinek, a férjek munkavégzéséhez szükséges türelmét és együttműködését, méltatta a csoport tagjainak a városban elért megbecsülését, és a hagyományokhoz igazodóan magánadományával is támogatta az est lebonyolítását.
Sötét árnyak, ármány és hazugságok

Sötét árnyak, ármány és hazugságok

2010. február 25.
Az MSZP és az SZDSZ szó szerint az országot és lakóit sújtó gazdasági és morális ingoványba vezette az országot. Soha nem látott feszültséggel találkozunk az élet minden területén, a társadalom rétegeiben. A harag, a gyűlölet, az irigység és a bosszúvágy tapintható, főleg azokban az élethelyzetekben, közösségekben, ahol a legnagyobb az ínség és a kilátástalanság. A mindennapok egyre nehezebben kezelhető problémáira nem érkeztek jó és társadalmilag elfogadott válaszok, rosszak és még több feszültséget a felszínre hozóak azonban igen. Az indulásakor még szimpatikus, majd a jobbikos vezérek durva beavatkozása után valóban irány változtatott Magyar Gárda, rossz válasz volt a kormány okozta feszültségekre.

Bálozott Bocskaikert

2010. február 24.
Mintegy 130 vendég gyűlt össze a Németh László Általános Iskolában, ahol a diákok táncát és műsorát a felnőttek önfeledt szórakozása követte.Az est az iskola tanulóinak látványos bemutatójával vette kezdetét: népi táncot, keringőt, palotást és cigány táncot is láthatott a nagyérdemű, majd fellépett a Bocskaikert Dance Band. Köszöntőt mondott Szőllős Sándor polgármester, Moldovánné Duró Ágnes iskolaigazgató – a bált Tasó László országgyűlési képviselő nyitotta meg. Nyíradony első embere anyagilag is támogatta az estet. A bál bevételét az iskolai tanulók kirándulásának támogatására, iskolai eszközök és felszerelések vásárlására fordítják. forrás: www.civishir.hu
Hány csontváz fog kihullani az MNV Zrt. szekrényeiből?

Hány csontváz fog kihullani az MNV Zrt. szekrényeiből?

2010. február 23.
Budapest, 2010. február 22. Tasó László, a Fidesz országgyűlési képviselője a pénzügyminiszteréhez intézett interpellációjában arra kért választ, hogy a BKV és a MÁV botrányai után, a későbbiekben még milyen hasonló esetekre lehet majd számítani az állami vagyonnal kapcsolatban.A teljes szöveget az alábbiakban olvashatják:

Disznótor Vámospércsen

2010. február 15.
2010. február 13.Régi hagyománya van Vámospércsen az intézmények közötti hurka és kolbásztöltő versenynek, melyet minden évben a város képviselőtestülete szervez. Ménes Andrea polgármesternő meghívására ez évben is jelen voltak a partiumi testvértelepülés Szilágynagyfalu képviselői, és a megyei tanács delegációja. A rendezvény vendége volt Tasó László országgyűlési képviselő, aki a nyíradonyi határban termett Rúd-hegyi szőlők otelló borával kínálta meg a résztvevőket. A településvezetők egy a határokon átívelő település és térségfejlesztésre hivatott gazdasági szervezet létrehozásának előkészítéséről is tárgyaltak, melynek felépítése érdekében a választókerület képviseletében rövidesen a Partiumba látogatnak. A rendezvény és az otelló bor is nagy sikert aratott, melyet a szeles, hideg idő sem tudott elhomályosítani.

Ifj. Tordai Zoltán cigányprímás és zenekarának koncertje Nyíradonyban

2010. február 15.
2010. február 13.A város tőszomszédjából származó zenészcsalád leghíresebb tagjának vezetésével nagy sikerű koncertet rendeztek a nyíradonyi Móricz Zsigmond Művelődési és Információs Házban. Az évek óta hagyományos „Batyus-bál” előtt színvonalas előadásnak tapsolhatott a nagyszámú közönség. Ifjabb Tordai Zoltán zenekara ismert magyar dalokat, népzenei remekműveket adott elő, és világhírű filmzenék zenekari művével lepte meg bálozókat. Nino Rota, Ennio Morricone zenéin túl, a nyiradonyi születésű Mercs Angéla művésztanár, és Urbán Nagy Róbert magánelőadók adtak elő operett és világhírű musical részleteket. A rendezvényen részt vett Tasó László polgármester, aki magánadományával is támogatta az előadás megszervezését.

Iskolai jótékonysági rendezvény Tégláson

2010. február 15.
2010. február 13.Az intézmény igazgatónőjének meghívására a téglási II. Rákóczi Ferenc Alapfokú Művészeti és Általános Iskola jótékonysági rendezvényének vendége volt Tasó László a választókerület országgyűlési képviselője. A zsúfolásig megtelt iskolai tornacsarnokban a diákok színvonalas műsora után a szülők és a tantestület tagjai is kiváló előadással szolgálták ki támogató közönségüket. A képviselő a hagyományokhoz híven 50.000 Ft magánadományával támogatta a rendezvény céljainak megvalósulását

„Megint jönnek, kopogtatnak”

2010. február 8.
Tasó László polgármester, 2010 .február 06-án megjelent Ligetaljai Hirmondóban közzé tett " Megint jönnek, kopogtatnak" című cikkét az alábbiakban közöljük: Sólyom László köztársasági elnök úr április 11.-ére írta ki az Országgyűlési Választások első fordulóját. A politikai pártok mellet összeálló és országos lista állítását megcélzó csoportosulások, vagy szervezetek közül sokan magukat „civil”, „érdekvédelmi”, „réteg”, és mindenféle más jellegűnek próbálják beállítani, csak véletlenül se mondhassák róluk, hogy ők is politikai pártok.  Ezek a megmosolyogtató erőlködések részben érthetők, hiszen különösen az eltelt 8 év politikai munkájától mindenkinek borsódzik a háta, és a politikustól ma senki sem ellenszenvesebb az emberek szemében. Sokan, és hozzáteszem joggal gondolják úgy, hogy minden rossznak okozói, nélkülük a világ sokkal jobb lenne, talán még problémák is megoldódnának. Mindenkinek jól kereső állása, lakása, autója, nyaralója, biztos anyagi háttere lenne, kecsegtető jövőkép lebegne előtte, és a gondot csak a nyaralás helyszínének kiválasztása jelentené.

Jótékonysági bál a görög katolikus templombelső felújításáért

2010. február 7.
Jótékonysági bál a görög katolikus templombelső felújításáértBagamér – 2010. február 6.A bagaméri maroknyi görög katolikus közösség lelkésze Jaczkó Dániel, a templom belső terének felújítás érekében jótékonysági rendezvényt szervezett. Megszólította a település keresztény közösségét és szomszédokat is a művelődési házba tervezett rendezvényre. Több mint kétszáz fő fogadta el meghívását és láthatta a helyi iskolások nagyon sok mély és tiszta gondolatot megérintő kitűnő műsorát. Vámospércsről, Újlétáról, Álmosdról és Kokadról is érkeztek vendégek, és közöttük Tasó László országgyűlési képviselő. A rendezvényen jelen volt a helyi és a kokadi községvezetőn kívül Ménes Andrea Vámospércs város polgármestere, Erdősné Nagy Andrea és Reviczky Éva helyi önkormányzati képviselők. A rendezvény célját 50.000 Ft magánadományával támogató választókerületi országgyűlési képviselő a házigazda felkérésének eleget téve köszöntötte a bálozókat. Köszöntőjét a következőkben olvashatják.
Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!