SÁMSON–FESZT -Hajdúsámson, 2008. augusztus 30.

2008. szeptember 12.
Második alkalommal rendezi meg a Rákóczi Egyesület a nyárutó nagyszabású zenei kínálatát is biztosító fesztivált.Motoros találkozó, színes zenei kavalkád mozgatta meg város és a térség lakóit, a zenekedvelőket, a dübörgő lőerők csodálóit, és az érdeklődőket, kikapcsolódni vágyókat egyaránt. Sokan most kerültek először közeli kapcsolatba a motorosokkal, illetve most vizsgálhatták meg közelebbről az utakon sokszor száguldó, vagy éppen kellő méltósággal végig guruló gépcsodákat. Az egyesület elnöke László Vilmos önkormányzati képviselő, iskolaigazgató és a Máthé Attila alpolgármester szervezte helyi támogatói kör közös rendezvényére napközben is több ezren voltak kíváncsiak este, pedig a fővendég Beatrice énekeltette meg a jó hangulatú közösséget. Délelőtt szokatlan aktusra is sor került, ugyanis a helyi református egyház közösség lelkésze Lovász Krisztián áldást kért az utak vándoraira. Előtte a választókerület országgyűlési képviselője Tasó László köszöntötte a motorosokat, a felvonulásra készülő gépparipák gazdáit.

Frakció-ülés – Hajdúsámsonban

2008. szeptember 12.
Szezonnyitó frakcióülést tartott a hajdúsámsoni Fidesz-csoport, melynek keretében az őszi és téli helyi rendeletalkotási program, illetve a folyamatban lévő beruházások helyzete jelentették a meghatározó témákat. A résztvevők értékelték az önkormányzati ciklus első felének eredményeit, különösen a ciklus-programvonatkozó vállalások tükrében. Szóba kerültek a HFE-ével történő szorosabb és eredményesebb együttműködés feltételeinek megteremtésével, valamint frakció helyi lakossággal történő kommunikációjával kapcsolatos kérdések is.A frakcióülésen részt vett Tasó László országgyűlési képviselő, választókerületi elnök is, aki az őszi Parlamenti menetrendről, a törvényalkotási programról és a jövő évi költségvetés körüli helyzet várható alakulásáról adott tájékoztatást. Az önkormányzati képviselőket tájékoztatta még azokról a futó pályázatokról is, melyek sikeressége érdekében külön tárgyalásokat folytatott, illetve eredményes szakmai segítséget biztosított.

Nyíradonynak NB I-s női kézilabdacsapata van!

2008. szeptember 3.
Egy álomszerű fordulat, mely megváltoztatja a város sportéletét! Bizonyára sokan hallották a hírt, hogy a korábban Derecskén játszó NB I-s Tajtavil női kézilabdacsapata szeptember 6-án szombaton, 18.00 órától Pécs város csapata ellen már Nyíradony színeiben játssza bajnoki mérkőzését. A Tajtavill- Nyíradony 2008/09 évi fordulói itt tölthető le!
Ünnepi megemlékezések Szent István Király és az Új Kenyér Ünnepén

Ünnepi megemlékezések Szent István Király és az Új Kenyér Ünnepén

2008. augusztus 29.
Ünnepi megemlékezések Szent István Király és az Új Kenyér Ünnepén   A hajdú-bihar megyei 4. számú választókerület országgyűlési képviselője Tasó László, Bocskaikertben, Hajdúhadházon, Nyíradonyban és Vámospércsen mondott ünnepi beszédet. Részt vett a hajdúsámsoni helyi városi ünnepségen az újlétai új községháza átadási ünnepségén és a Falunapon, ahol először kapott lehetőséget önkormányzati ünnepsége a szólásra. Újlétán utalva, az előtte ünnepi beszédet tartó szónok gondolataira világossá tette, hogy aki Új Magyarországot akar építeni, és az államszervezet lebontására és jelentőségének csökkentésére törekszik, az nem lehet örököse Szent István értékeinek. Hozzátette, hogy a demokráciában soha nem lehet kényszer és egyetlen út a problémák megoldására, mindig van más választás. Szombaton részt vett az Álmosdi Falunapon, ahol Asztalos Sándor alpolgármester úrral és Toplak Jenő önkormányzati képviselővel elvállalta a főzőverseny zsűrizését is. Hajdúhadházon, a választókerület székhelyén először is 2004. augusztus 27-e óta először kapott lehetőséget hivatalos önkormányzati ünnepségen szólásra. A város polgármestere kérte fel az ünnepi beszéd megtartására, melyet több mint 2.000 ember hallhatott. Az ünnepség után meglátogatta a helyi kertbarát kör különleges kiállítását, és a Szőllős László elnök vezette egyesületet egy „vendégkiállításra” hívta meg Nyíradonyba. A hajdúhadházi ünnepségen mondott beszédében szembeállította a Szent István egykori országát, népének életét, a ma uralkodó viszonyokkal, a mai magyar valósággal:  
Hét Határ Önkormányzati Szövetség

Hét Határ Önkormányzati Szövetség

2008. július 28.
A Szövetség által kiadott ujság legfrissebb számát ide kattintva töltheti le, olvashatja el. További informáciok: www.hethatar.eu
Közlemény – Tisztelt Vármospércsiek!

Közlemény – Tisztelt Vármospércsiek!

2008. július 22.
Tisztelt Vámospércsiek! Mint a Vámospércs Városi Önkormányzat Képviselő-testületének tagjai, azért dolgozunk, hogy szeretett városunk, mindannyiunk közös otthona és lakóhelye a mai, az emberek és az önkormányzat számára is kifejezetten nehéz gazdasági körülmények között is fejlődni, haladni, szépülni tudjon. Ennek érdekében minden erőnkkel és legjobb tudásunk szerint igyekszünk minden lehetőt megtenni. Élve az Európai Unió és az Új Magyarország Fejlesztési Terv kínálta lehetőségekkel, az egyetlen lehetséges úton járunk, amely lehetőséget teremthet valamennyiünk közös céljának eléréséhez, városunk előrehaladásához. A fejlődés előremozdítása érdekében folyamatosan pályázunk az ÚMFT különböző operatív programjainak a kiírók által meghatározott témájú pályázati forrásaira.

A Nyírábrányi Fidesz csoport Nyíradonyban

2008. július 22.
2008.02.23.-án a nyírábrányi Fidesz csoport Tasó László országgyűlési képviselő meghívására Nyíradonyba érkezett. A helyi Fidesz irodában megvendégelték a 32 fős csoportunk fiatalabb és idősebb tagjait. A sok finomság megkóstolása után átmentünk a közeli Harang Imre rendezvénycsarnokba. Ebben az időpontban került megrendezésre a Standard és Latin amerikai táncverseny Területi Bajnoksága. Mindenki felszabadultan és izgatottan nézte a táncoló fiatalokat, párokat. Volt aki úgy döntött, hogy megmártózik az uszoda kellemes vizében. Az események után visszatértünk az irodába ahol megebédeltünk. Országgyűlési Képviselőnknek, köszönetünket fejeztük ki azért, hogy a rendezvények mellett is kellő figyelmet tudtak fordítani csoportunkra. Köszönjük!

Video

2008. július 9.
Első rész: Második rész:
Orbán Viktor interjú

Orbán Viktor interjú

2008. július 3.
„Az előrehozott választás gazdasági kényszer” Beszélgetés Orbán Viktorral, a Fidesz- Magyar Polgári Szövetség elnökével

Közéleti-politikai évadzáró

2008. július 3.
Közéleti-politikai évadzárót tartott a FIDESZ 2008. június 12.-én, melyen Orbán Viktor pártelnök értékelte az elmúlt időszak politikai eseményeit. A rendezvényen felszólalt Navrasics Tibor frakcióvezető is. Az évadzáróra a FIDESZ választókerületi elnökeit, országgyűlési és EP- képviselőit, polgármestereit, és a megyei közgyűlés elnökeit hívták meg.
Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!