Kézilabda mérkőzés, köszöntő

2004. július 16.
Tisztelettel köszöntöm Önöket, Vendégeinket és a Sportbarátokat Nyíradonyban, valamint a Kedves Nézőket a televíziók képernyője előtt, mindazokat, akik a velünk együtt szurkolják végig a rövidesen kezdődő mérkőzést. Megtiszteltetés Nyíradony városa számára, hogy helyszíne lehet, a XXVIII. Nyári Olimpiára történő felkészülés egyik legfontosabb állomásának.

LIGETALJAI NAPOK

2004. június 27.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim ! Tisztelt Jelenlévők ! A Dél-Nyírség Ligetaljai Önkormányzatok Egyesülete és Nyíradony Város Önkormányzata nevében tisztelettel köszöntöm a XI. LIGETALJAI NAPOK záró rendezvényén megjelenteket !

A rendezvények összetartó ere

2004. június 10.
XI. Ligetaljai Napok : a hagyományőrzés és a barátság ünnepe 1993-ban, a Zsuzsi Vonat Emlékhelye mögött, volt állomás területén rendezte meg a Dél-Nyírség Ligetaljai Települési Önkormányzatok Társulása, a tagtelepülések népdalköreinek, pávaköreinek, tánccsoportjainak részvételével, az I. Ligetaljai Napok Kulturális Találkozót.

Majális

2004. május 22.
Választókerületi  FIDESZ MAJÁLIS , NYÍRADONY, 2004. május 22. KAMPÁNY NYITÓ Tisztelt Hölgyeim és Uraim ! Kedves Barátaim ! Köszöntöm Önöket, köszöntelek benneteket Nyíradonyban, a 4. számú országgyűlési választókerület I. közös rendezvényén és mindenekelőtt megköszönöm a házigazdák nevében is, hogy a jelenlévők elfogadták invitálásunkat, megtisztelnek bennünket és részt vesznek a Kampánynyitó Rendezvényünkön.

Egy nap süt ránk

2004. április 22.
Nemcsak a borzasztóan magas gázszámlák miatt várjuk türelmetlenül a jó időt, hanem a szélsőségektől sem mentes rendkívül változékony télutó okozta közérzet ingadozás elmúlásának reményében is. Újra éled a téli álmot alvó természet és vele mi is egyre jobban vágyunk a szabad levegőre.

Lakossági fórum

2004. április 20.
Móricz Zsigmond Művelődési Ház II. Aktuális várospolitikai kérdések A napirend keretében először is az ország lakosságának hangulatában bekövetkezett negatív változásokról és a városba is besunnyogó gyűlöletkeltésről, a nyugalom megzavarására szolgáló akciókról szeretnék szólni. Napvilágra került, hogy az MSZP kampányát irányító és a fizetett zavarkeltőket kiképző Ron Véreb és Sebaj Tóbiás pártigazgató kiadta az utasítást a bérenceknek, hogy semmi sem számít, nincsenek szabályok, nincsenek határok és nincsen továbbra sem erkölcsi gát, vagy jó érzés, le kell rohanni az embereket.

Az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc Ünnepén

2004. március 15.
"A magyar történelem kiemelkedő eseményei közül, az 1848/49-es forradalom és Szabadságharc, a magyar nép nemzetté emelkedéséről, a haza megteremtésére irányuló csodálatos és hősies küzdelméről szólt. Egy olyan forradalom a magyarság históriájából, melyet világszerte elismertek, üdvözöltek, ugyanakkor nem segítettek. Az együttérzésen kívül, jelképes támogatások és felajánlások érkeztek, miattunk tüntettek Európában, csak éppen nem értünk.

A hozomány

2004. március 5.
Az elmúlt évben megtörtént a népszavazás, s bár formaságnak tűnt, mégis ügydöntő volta miatt lezárta az Európai Unió közösségéhez történő csatlakozás ügyét. A felemásra sikerült kampány során a településeket megjelenítő és szimbolizáló „hozományok” gyűjtésére szóló felhívás látott napvilágot. Ennek a lényege az volt, hogy minden település néhány csak rá jellemző dologról küldjön adatokat, fényképeket a gyűjtőhelyre, melyeket egy közös kiadványban, a megye hozományaként szerepeltetnek, valamint egy kiállításon mutattak meg a közönségnek. A szándék szerint ez a gyűjtemény szimbolizálja azt az értéket, melyet a hajdú-bihariak „visznek” az európai közösségbe.
Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!