2008. február 29. 17.30 – Hajdúhadház – Művelődési Ház

2008. március 5.
A helyi Fidesz csoport meghívására Politikai Nagygyűlésen vett részt Tasó László országgyűlési képviselő a hajdúhadházi művelődési ház nagytermében. Az eső és a viharos szél ellenére szép számú közönség előtt tartotta meg beszédét a képviselő.

2008. február 28. 18,00 – Fülöp – Művelődési Ház

2008. március 5.
Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség és a Fidesz Fülöpi csoportjának szervezésében Tasó László a választókerület országgyűlési képviselője Politikai Nagygyűlést tartott. Az ifjúsági szövetség megyei elnöke Korbeák György, és a szervezet fülöpi elnöke Gönczi István vezetésével a helyi aktivisták vitték ki a meghívókat, melynek hatására a rendezvényre sokan eljöttek.

Brüsszeli látogatások, meglepő információk II.

2008. február 26.
Antonió De Blasió Európai Parlamenti képviselő külön meghívására a LEADER programmal kapcsolatos botrányok miatt, újra Brüsszelbe utazott Kiss Attila Hajdúböszörmény, és Tasó László Nyíradony polgármestere, országgyűlési képviselők.

Hajdúsámson –VÁROSI POLGÁRI BÁL

2008. február 19.
2008-02-16 20,30 A hajdúsámsoni Városi Polgári Bál jelentős eseménye a helyi közéletnek, ahol mindig egy nemes cél eléréshez gyűjtik össze a rendezvény bevételeit. A 2008 évi bálon a helyi és környékbeli vállalkozókon és közéleti szereplőkön kívül, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke Szóláth Tibor és a választókerület országgyűlési képviselője Tasó László is jelen voltak.
Összes videó megtekintése
Friss hírek:
Nincs aktuális hír!